Maandag 14 december

Hallo allemaal,

Vanmorgen moesten we weer vroeg uit de veren. Om half 8 zaten we aan het onbijt, met stokjes. Warm ontbijten valt niet altijd mee. Om half 9 zijn we naar de vergaderzaal gegaan om vervolgens de principal te ontmoeten. Daar werd ons verteld hoe deze school in elkaar zit en ze zijn hier heel trots op afgestudeerde studenten die het gemaakt hebben.

Daarna zijn we naar het astronomie lab gegaan en is ons wat verteld over het sterrenstelsel en sterrenbeelden. Inclusief een imitatie van het sterrenstelsel. Vervolgens zijn we naar het school museum geweest waar we wat geleerd hebben over de geschiedenis van het onderwijs in China. Daar waren we rond 11 uur klaar en toen was het alweer tijd voor de lunch, beetje vroeg.

Na de lunch zijn we naar het computerlokaal gegaan, waar we nu deze update schrijven. Zometeen gaan we twee Chinese lessen volgen en daarna onze presentatie geven. Zich aan een planning houden schijnt hier ook wel lastig te zijn, onze presentatie zou eerst een uur moeten duren, daarna 40 minuten en vanmorgen was het ineens 30 minuten.

Vanavond gaan we nog naar de supermarkt en de stad een beetje verkennen.

Chinese toedels!
Ich unterrichte ja auch nicht masterarbeit schreiben lassen differenzialgeometrie in der 5ten jahrgangsstufe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Maandag 14 december

 1. Romke Mooiweer schreef:

  Fijn te horen dat iedereen het naar de zin schijnt te hebben!

 2. Jolanda Wijnen schreef:

  Wat leuk dat jullie deze updates kunnen doen! Superleuk om jullie ervaringen hier al te lezen. Vincent nog van harte gefeliciteerd met jouw bijzondere verjaardag. Haha in de trein je verjaardag vieren; dat kan niet iedereen zeggen. Veel plezier nog allemaal!

 3. Pascalle Staats schreef:

  Wat leuk om te lezen en wat een ervaring!
  Ben erg benieuwd naar alle verhalen.

Reacties zijn gesloten.