Introductie

Hallo iedereen!

Voor ons TTA programma gaan wij op buitenlandse stage naar China. Wij krijgen de kans om 12 dagen naar China te gaan. We gaan met 8 leerlingen en 1 docent.

Wij vertrekken op 10 december naar Shanghai en dan verblijven we de eerste week in Nanjing. In Nanjing gaan we meelopen op een Chinese school. Dat houdt in lessen volgen met je Chinese partner. Het zou natuurlijk geen stage zijn als we zelf niet iets zouden doen dus gaan we lessen geven over de Nederlandse cultuur.

Het eerste weekend zullen we allemaal apart in een gastgezin verblijven. Daarna zullen we van zondag tot zaterdag verblijven in het school hotel. Op zaterdag ochtend is de stage officieel voorbij en gaan we naar Shanghai voor een paar dagen sightseeing.

De voorbereidingen zijn in volle gang en we kunnen niet wachten om jullie op de hoogte te houden van ons avontuur.

再见!

 
Com filed under nonfiction writing prompts tagged with niche craft, niche publications, writing articles, writing for publication how to get your first article byline – write nonfiction website that does homework for you now.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.